Search
Close this search box.

IV Concurs de pasdoble fester de les reines de les festes patronals de Segorbe

Persones beneficiàries

Podrà participar qualsevol persona, independentment de la seua edat i nacionalitat, amb un màxim de tres composicions. Les persones menors d’edat hauran d’emplenar la inscripció amb l’autorització corresponent.

La composició musical serà en la modalitat de pasdoble fester, sense text literari, i instrumentat per a una plantilla habitual de banda de desfilada, l’orquestració de la qual es relaciona en el punt 4 de les presents bases.

Termini de presentació de sol·licituds

Des de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i fins al 30 d’abril de 2023.

Forma de presentació de les obres

La presentació de les obres s’efectuarà en l’Excm. Ajuntament de Segorbe (Regidoria de Festes) Plaça Agua Limpia, 2 C.P. 12400 Segorbe (Castelló) Espanya. IV Concurs de
Pasdobles de les Reines de les Festes Patronals de Segorbe. Podrà fer-se personalment, o per qualsevol dels mitjans establits en l’art. 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i el Procediment Administratiu Comú.

Adjuntem bases: Bases-IV-Concurs de pasdoble

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías