Search
Close this search box.

Concerts d’estiu a Tuéjar

La banda del Centre Artístic Cultural de Tuéjar posarà música a la setmana de festes de la localitat del Serrans en dos concerts en agost.

 

El primer d’ells serà simfònic i se celebrarà el diumenge 6 d’agost de 2017 en l’Auditori Municipal. Dirigit per Aarón Cristófol Rubio, comptarà amb les següents peces en programa: “Las Arenas” (Manuel Morales), “Sinfonía Nobilissima” (Robert E. Jager), “Taj Mahal” (Hugo Chinesta), “Danzas Fantásticas. III Orgía (Joaquín Turina), “Earthdance” (Michael Sweeney), “Pilatus. Mountain of Dragons” (Steve Reineke) y “Conga del Fuego Nuevo” (Arturo Márquez).

 

Este primer concert simfònic servirà de prèvia al que la banda de Tuéjar interpretarà en el Palau de la Música de València el pròxim 9 de setembre a les 19:30 (entrada gratuïta. Més informació).

 

El segon concert serà el divendres 11 d’agost a les 23:00 en el frontó municipal. Es tracta d’una selecció de “ballables”, en el que la banda interpretarà pasdobles, mambos, boleros i clàssics de Nino Bravo, Raphael, Queen, Abba i moltes altres formacions musicals.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías