Search
Close this search box.

La venda d’entrades per al “Mano a mano” de Bunyol comença el 7 d’agost

El “Mano a mano” es ja una tradició en la localitat, que el celebra des de fa 44 anys i que, en l’última edició, va posar sobre l’escenari a més de 400 músics. Per a l’edició de 2017, que tindrà lloc el pròxim 19 d’agost a les 22:30 en l’Auditori a l’aire lliure de San Luis, les entrades podran adquirir-se a partir del 7 d’agost. El concert ajunta a “La Artística” i “La Armónica”, dues formacions de banda campiones del món en l’Olimpíada de Kerkrado (Holanda).

 

La venda d’entrades estarà activa en horari de 19 h a 21 h en l’Ajuntament de Bunyol. Tenen un preu de 10 euros les anticipades i de 15 euros en taquilla. Els qui no puguen desplaçar-se a la localitat per comprar les entrades, poden cridar per telèfon o enviar un correu electrònic per reservar-les a través de les societats musicals; estes són les dades de contacte: sociedad@laartistica.org o el telèfon 962 50 02 50; sociedad@cimlaarmonica.es o el telèfon 962 50 01 53. Seran les Societats Musicals les que explicaran els detalls per a la compra després del contacte.

 

Este año serà “La Armónica” la que comença el “Mano a mano”, i ho farà baix la batuta del gallec David Fiuza Souto. Interpretaran “Tempus Fugit” del bunyolense i el músic de “La Armónica“, Santi Miguel; “Vivencias” de Francisco Tamarit Fayos con sus tres movimientos “En América”, “Con mis pensamientos” i “En Kerkrade”. Continuaran amb “El puerto” (de la “Suite Iberia”), de Isaac Albéniz, que comptarà amb el piano solista David Almerich Soldado. Conclouran amb “Invocación“, les interpretarà “El Litro”, que va participar en l’Olimpíada de Kerkrade el mes de juliol.

 

Per la seua part, la Societat Musical “La Artística” posarà sobre l’escenari baix la batuta de l’holandés Henrie Adams la “Sinfonía nº 5 en Mi menor, La Elegíaca” de Thomas Trachsel. “Los Feos” interpretaran els seus quatre moviments: “Misterioso”, “Scherzo”, “Adagio” i “Finale”. Cal destacar que esta obra que interpretarà “La Artística” és estrena mundial. Conclouran interpretant l’Himne a Bunyol, dels mestres Chillida i Guzmáz Cárcel.

 

#YoVoyAlManoaMano

Compartir:

Últimas noticias

Categorías