Search
Close this search box.

Concurs “Música de banda creada per dones” – Centre Instructiu Musical de Benimaclet

El Centre Instructiu Musical (CIM) de Benimaclet, la Banda Musicale Città di Staffolo, la Sociedade Musical e Recreativa Obidense i APSAM (Association pour la Promotion des Sociétés d’Art Musical asbl) convoquen el CONCURS EUROPEU DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA DE BANDA FETA PER DONES.

El CIM està compromés amb la promoció de la dona en el món de la música. Per això ha fet aquest concurs, que s’emmarca dintre de les activitats programades en el projecte Erasmus + i està obert a tota Europa. A més, està preparant una enquesta a escala europea.

El concurs està adreçat a qualsevol dona major de 16 anys amb nacionalitat a algun dels països membres de la Unió Europea.

Els treballs podran presentar-se fins el 15 de setembre i el nivell de complexitat de les obres ha de ser mig (2,5 sobre 5), ja que són per a bandes juvenils.

Cada participant podrà presentar quantes obres desitge, sempre que complisquen els següents requisits: ser originals de l’autora que les presenta, ser inèdites, no haver estat interpretades amb anterioritat i tindre una duració màxima de 6 minuts.

Hi haurà un primer premi dotat amb 2.000 euros; un segon premi de 700 euros; un premi del públic de 400 euros, i un accèssit de 250 euros per als finalistes no premiats.

Ací baix us deixem les bases del concurs.

Animeu-se a participar!!

Compartir:

Últimas noticias

Categorías