Search
Close this search box.

Convocats els Premis d’Innovació Educativa «Ciutat d’Alzira 2017»

Continuant la tasca iniciada per l’Ajuntament d’Alzira, des de les regidories d’Educació i de Cultura, i amb la col·laboració de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i d’Edicions Bromera, s’ha convocat el XIX Premi d’Experiències d’Innovació Educativa «Ciutat d’Alzira»: Categoria d’Educació Infantil, Primària i Educació Especial. Categoria d’Educació Secundària, EPA i Ensenyaments Especialitzats.

Podrà participar-hi tot el personal docent i el personal de suport en actiu, tant de manera individual com en equip (un grup, un cicle, una àrea, tot el professorat del centre, etc.), que forme part de la plantilla dels centres educatius o formatius públics, concertats o privats, on s’impartisca Educació Infantil, Primària, Secundària, Educació Especial, Formació de Persones Adultes o Ensenyaments Especialitzats de qualsevol població de la Comunitat Valenciana. Per tant, la convocatòria està oberta també per a escoles de música i dansa, així com a Societats Musicals.

També podran participar-hi col·lectius de mares i pares sempre que el treball presentat estiga vinculat a l’àmbit educatiu.

De les experiències presentades, s’admetran només les realitzades –o en procés d’aplicació– al llarg dels cursos escolars 2015/16 o 2016/17.

Descarrega les bases en PDF (177KB)

Compartir:

Últimas noticias

Categorías