Search
Close this search box.

El Centre Artístic Cultural de Foios celebra la seua Setmana Cultural per Santa Cecília amb els “mini concerts al carrer”

Foios, 22 de novembre del 2016

La Escola del Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios celebra durant tota aquesta setmana una sèrie de concerts dins del programa d’activitats “Mini concerts al carrer” que la societat musical ha organitzat en honor a la patrona de la música, Santa Cecília.

Els concerts es celebraran tots els dies d’esta setmana fins el dia 26 de novembre als carrers del poble, a partir de les 17:30 hores, i el dissabte des de les 11 del matí.

Els clarinets i els músics més xicotets de l’escola arrancaren ahir esta setmana cultural. Els seguiran hui més clarinets i piano; dimecres serà el torn de les flautes mentre que dijous es podrà escoltar la percussió i divendres la corda, tot això seguit de piano. El dissabte a partir de les 11 del matí arriba el torn dels oboès i els saxos, i a continuació el grup de metalls i alumnes. Els miniconcerts tancaran el seu programa amb la interpretació coral el dissabte 26 de novembre a les 13 hores.

Tots els concerts es celebraran entre el Parc Rei En Jaume, la Albereda, la Porta de la Llar de la Música, la Plaça Mestre Rodrigo, la Plaça del Poble, el Mercat i la Plaça Escultor Badia.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías