Search
Close this search box.

El CIAC de la Vall D’Uixó presenta la programació per Santa Cecília

Vall d’Uixó, 22 de novembre del 2016

El CIAC de la Vall d’Uixó presenta la seva programació d’actes de Santa Cecília 2016, que va arrancar el passat dia 19 i es perllongarà fins el diumenge 27 de novembre.

Els actes començaren el passat dissabte 19 de novembre amb el tradicional sopar de disfresses i el posterior ball i karaoke en la seu social.

Al llarg d’esta setmana es realitzaran dos dies d’audicions al saló d’assajos de l’entitat, el dimarts 22 per als músics nouvinguts i el dijous 24 per als músics solistes de la banda simfònica.

El divendres 25, es realitzarà una jornada més lúdica amb el concurs de muntador de faristols i un taller de nucs de corbata. Acabarà la jornada amb una xocolatada per a tots els assistents en la seu social.

Finalitzaran els actes el cap de setmana del dissabte 26 amb el tradicional concert de Santa Cecília al teatre municipal Carmen Tur amb la participació de la Banda de l’Escola de Musica CIAC i la Banda Simfònica CIAC, el sopar de germanor a la seu social i el posterior ball amb concurs de playbacks i karaoke amb premis per als guanyadors.

I el diumenge 27 amb la replegada dels musics nouvinguts (enguany són 8 musics) a la banda simfònica, l’esmorzar a la seu social, el trasllat i la missa amb honor a la patrona en l’església del Sant Àngel i el posterior dinar de germanor al bar de la seu social que tancaran les festes.

Programa del concert de Santa Cecília

Primera Part

Acrobacias …………………………………… Hugo M. Chinesta

Arabian dances …………………………….. Ronald Barret

Pompeya ……………………………………… Hugo M. Chinesta

Banda Escola de Música CIAC

Director: Vicent Aznar

Segona Part

Rojosa …………………………………………. Rafael Talens Pello

Dynamic Overture ………………………… Franco Cesarini

Praise Jerusalem ………………………….. Alfred Reed

Banda Simfònica CIAC

Director: Gaspar Sanchís

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías