Search
Close this search box.

El Centre Artístic Cultural Verge de la Pau d’Agost participa al cicle de concerts de la Diputació d’Alacant

Agost, 18 d’octubre del 2016

El pròxim 6 de novembre, el Centre Artístic i Cultural Verge de la Pau d’Agost tindrà el plaer d’actuar per segona vegada a l’Auditori de la Excel·lentísima Diputació Provincial d’Alacant (ADDA), en un concert enmarcat dins de la IV Edició del Cicle de Concerts que organitza la institució. El concert es celebrarà a la Sala Simfònica a les 12:00 hores.

Clàssics i mites, que així és com es titula el concert, reuneix un repertori simfònic-romàntic amb una de les simfonies més representatives de la música per a orquestra de vents del segle XXI. Una barreja de sonoritats que ens portarà des dels inicis de l’enssemble de vents fins a les més atrevides sonoritats d’una gran formació bandística.

El concert, articulat en dues parts, començarà amb una de les peces musicals més característiques del repertori de vents: “Ouvertüre Für Harmoniemusik” Op. 24 de Félix Mendelssohn, continuarà amb “Extreme Make-Over” una metamorfosi de temes de Tchaikovsky, del compositor holandès Johan de Meij. Després d’un breu descans, a l’inici de la segona part, podrem escoltar un Adagio per a instruments de vent, compost per Joaquin Rodrigo, i per finalitzar el concert, “Teogónica, Sinfonía nº 2” AV-46 del mestre Andrés Valero.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías