Search
Close this search box.

El Cercle Catòlic de Torrent continúa la formació este estiu

L’Escola de Música del Cercle Catòlic de Torrent continúa la formació este estiu amb diversos cursos que es desenvoluparan entre els mesos de juny i juliol: musicoteràpia per a embarassades, estimulació musical temprana per a xiquets de dos a tres anys, i edició de partitures amb el software Musescore 2.1.

Musicoteràpia per a embarassades

Este curs pretén estimular i connectar el bebé abans de nàixer, enfortint el vincle i la comunicació amb la mare mitjançant la música. Va adreçat a futures mares que poden anar acompanyades per les seues parelles.

El taller es desenvoluparà els dies 29 de juny, i 6, 13 i 20 de juliol de 18:00 a 19:30 hores, i les inscripcions es poden fer dilluns i dijous de 17:30 a 20:00 hores fins el 29 de juny a l’Escola de Música del Cercle Catòlic de Torrent.

Estimulació musical de 2 a 3 anys

Aquest curs va adreçat a xiquets d’entre 2 i tres anys, acompanyats per un dels seus pares. Es faran quatre sessions de 45 minuts, els dies 26 de juny i 3, 10 i 17 de juliol, de 18:00 a 18:45 hores.

Les inscripcions es poden fer dilluns i dijous de 17:30 a 20:00 hores fins el 26 de juny a l’Escola de Música del Cercle Catòlic de Torrent.

II Curs d’edició de partitures amb Musescore 2.1

El curs va adreçat a estudiants de música, professors de música, de primària i secundària, i estudiants de magisteri musical. Tindrà un màxim de 25 places, exclusivament per a alumnes actius.

Les classes es desenvoluparan del 3 al 6 de juliol, en horari de 17:00 a 20:00 hores. Els interessats podra inscriure’s fins el dia 29 de juny o fins que es complete l’aforament.

Podeu trobar més informació sobre els tallers i cursos del Cercle Catòlic de Torrent al seu web.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías