Search
Close this search box.

LA FSMCV convoca un concurs per al disseny del logo del seu 50 aniversari

El concurs està dotat amb un premi de 1.500€ per al guanyador i està dirigit a alumnes i equips professor-alumne de les Facultats de Belles Arts de la Comunitat Valenciana.

Amb motiu del 50 Aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que se celebra el proper any, la Federació ha convocat un concurs per al disseny del logotip que s’utilitzarà durant tots els actes i materials que es realitzaran al llarg de la tota la Comunitat Valenciana per commemorar aquesta efémeride.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana és una entitat que agrupa a 547 Societats Musicals de tota la Comunitat. Va nàixer l’any 1968 amb l’objectiu d’unir esforços en favor del desenvolupament del col•lectiu de les bandes de música i de l’associacionisme civil.La FSMCV és una associació que pròximament celebrarà el seu 50 aniversari, i que agrupa a 547 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya) amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis.

El termini per a la presentació de propostes finalitza el proper 30 de juny.

El concurs està dirigit a tots els alumnes i equips de professor-alumne de totes les facultats de Belles Arts de la Comunitat Valenciana i està dotat amb un premi d’1.500€ per al guanyador. El termini per a la presentació de propostes finalitza el proper 30 de juny.

L’objectiu és aconseguir un logotip que reforci la creació d’un esperit comú de la Comunitat a través de la música. Per això, i tal com s’indica a les bases del concurs, el disseny haurà de transmetre conceptes vinculats tant a la Federació (la seva imatge actual, les seves activitats pròpies i el seu entorn musical) com reflectir i identificar a les tres províncies de la Comunitat. El logotip podrà tenir una versió única adaptada a valencià i castellà o dues versions una en cada idioma.

Els requisits, lloc i forma de presentació es detallen a les bases del concurs.

Més informació:

Bases del concurs Logo 50 aniversari FSMCV

Compartir:

Últimas noticias

Categorías