Search
Close this search box.

El Grup de Metalls de la AM Guardamar del Segura arranca els actes per Santa Cecília

València, 8 de novembre del 2016

Amb el concert del Grup de Metalls de l’Agrupació Musical de Guardamar del Segura s’inicien els actes programats per celebrar la Festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.

Com cada any, l’Agrupació Musical de Guardamar ha preparat diversos actes per celebrar la Festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics. El primer d’ells, que marcarà l’inici de la programació especial, tindrà lloc el pròxim dissabte 12 de novembre, amb un concert del Grup de Metalls de la Banda de Música, titulat “Concerts al Castell”.

En este concert, s’interpretaran obres de diversos estils i èpoques, que amb tota seguretat seran de gran acceptació per part del públic assistent. El concert, que és gratuït, es celebrarà a la Plaça del Baluard a les 19 hores.

La programació especial per Santa Cecília continuarà el pròxim dissabte 26 de novembre amb el Concert Extraordinari de Santa Cecília, que es celebrarà a les 19 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura. La Banda de Música de l’Agrupació Musical de Guardamar oferirà este tradicional concert amb la participació especial del Cor d’Alumnes de l’Escola de Música. A més, en aquest concert s’incorporaran nous músics a la banda. La entrada és gratuïta amb invitació. Abans del concert es procedirà a la recollida de nous músics que s’incorporen a la banda de música, a partir de les 16:45 des de l’Escola de Música.

La entrada al concert és gratuïta amb invitació. Els socis podran replegar la seua entrada els dies 23 i 24 de novembre de 17 a 20 hores a la oficina de la Societat Musical, o bé a partir del 25 de novembre a la Casa de la Cultura.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías