Search
Close this search box.

La Cadena Ser Alacant entrevista al President de la FSMCV, Pedro Rodríguez

València, 2 de novembre del 2016

El periodista Carlos Arcaya, presentador del programa Hoy por Hoy Alicante, va fer ahir una entrevista a Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, amb motiu de la recent visita que la Federació ha realitzat a Xina per establir relacions internacionals amb la Federació de bandes del pais.

La entrevista va estar adreçada als objectius marcats per la FSMCV, principalment millorar la ocupabilitat i la visibilitat dels músics i docents en un sector, el de la música, que amb l’adequat finançament podria generar fins a 1000 llocs de treball, segons Pedro Rodríguez.

El president de la FSMCV destacava de la seua visita a Xina la gran capacitat del pais asiàtic per créixer, generant estructures i sistemes de formació i associació molt pareguts als nostres, un àmbit en què la societat valenciana sap fer be les coses perquè ja compta amb una àmplia experiència i un bon teixit associatiu.

Pedro Rodríguez va voler destacar també l’augment del nombre d’alumnes de les escoles de música de les societats musicals durant la crisi, un fet que reforça la capacitat del sector formatiu musical valencià per formentar valors com l’esforç, la perseverància, l’estudi i la formació. Valors que els xiquets aprenen des dels seus inicis a les escoles musicals i que es potencien en elles com en cap altre tipus de centre educatiu.

Durant la entrevista, es va destacar també la col·laboració de la FSMCV amb la Universitat d’Alacant, i en concret amb el Departament de Geografia Humana, amb el fi de fomentar els estudis (tesis, investigacions), sobre el sector de la música i les societats musicals, i la col·laboració amb la Universitat de València gràcies a la qual es va realitzar un estudi sobre el potencial econòmic que té el teixit associatiu del sector de la música a la Comunitat Valenciana.

Entrevista a Pedro Rodríguez, al programa Hoy por Hoy Alicante:

http://play.cadenaser.com/widget/audio/085RD010000000042989/

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías