Search
Close this search box.

Enric Parreño, director de la Unió Musical d’Alaquàs, debuta a Guatemala

Enric Parreño visitarà per primera vegada Guatemala per a posar-se al capdavant de la OGV (Orquestra Guatemalenca de Vents). Després de les experiències i èxits arreplegats a Argentina, Colòmbia, República Dominicana, Panamà i Costa Rica, dirigirà per primera vegada en aquest país llatinoamericà, on realitzarà un concert amb la OGV i tallers de direcció al Conservatori Nacional de Guatemala.

L’Orquestra Guatemalenca de Vents és un ensemble simfònic de vents format per músics professionals, estudiants i instrumentistes de diferents escoles i acadèmies musicals de Guatemala. Té com a missió la difusió i desenvolupament artístic de més orquestres i ensembles en aquest país, així com la divulgació de la música d’orquestra de vents escrita per compositors de tot arreu del món. L’Orquestra Guatemalenca de Vents naix a través de la creació de l’Orquestra Llatinoamericana de Vents 2009 a Colòmbia i gràcies a la influència de diferents orquestres de vent al voltant de tota Llatinoamèrica: Costa Rica, República Dominicana, Colòmbia, Panamà i ara a Guatemala. En aquesta segona edició OGV ofereix un concert que compta amb la participació d’un dels exponents més importants de bombardino a nivell mundial (instrument que per primera vegada a Guatemala es presenta com a solista). També aquest concert s’engalana amb la participació de dos grans exponents del clarinet, que tenen al seu càrrec l’estrena a Llatinoamèrica de “LARA” una fantasia escrita per a dos clarinets.

El concert es realitzarà a la ciutat de Guatemala el dijous 28 de setembre i comptarà amb la presència dels clarinetistes solistes Sergio Reyes i Paolo Alejandro Villagrán Flores, i amb el bombardino solista de renom internacional, Adam Frey.

El repertori triat té sabor valencià, estarà format per obres dels compositors valencians Ferrer Ferran i José Salvador González Moreno, del guatemalenc Luis Francisco Soto i del nord-americà Alfred Reed.

IMG 6451 copia

Compartir:

Últimas noticias

Categorías