Search
Close this search box.

ESPECTACULAR CONCERT DE CLAUSURA DE LA TEMPORADA 2019 DE L’ORQUESTRA SIMFÒNICA CAIXA ONTINYENT

Els passats divendres 13 i dissabte 14 l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va oferir el seu últim concert d’esta temporada 2019 al Teatre Echegaray, amb un gran èxit d’assistencia. Al voltant de 900 persones, entre les dues sessions, van assistir a este concert de Música de Cinema, aconseguint a la segona sessió un ple total d’aforament.

L’orquestra va reunir per a esta ocasió a 90 músics, molts d’ells joves encara en l’etapa de formació, que oferiren unes interpretacions genials d’algunes de les obres més conegudes de la història del cinema, com Star Wars, Indiana Jones, La llista de Schindler, La La Land… El director convidat, Carlos Garcés, demostrà un domini total de les obres i una gran afinitat amb l’orquestra, aconseguint treure el millor dels músics en cada obra.

Des de la direcció d’AD LIBITUM destaquen el caràcter formatiu d’aquest projecte, on els joves músics poden compartir escenari amb professionals i grans directors, i gaudir de l’experiència d’interpretar grans obres tant del repertori clàssic com en esta ocasió de les millors bandes sonores originals, que ja formen part de l’imaginari musical mundial.
També volen agrair als principals sponsors d’aquests projecte, Caixa Ontinyent, Fundació FUVA i Ajuntament d’Ontinyent, així com a totes aquelles empreses que fan possible amb la seva col·laboració que aquest projecte formatiu puga continuar donant els seus fruits. Per part de l’orquestra es vol agrair a tots els abonats i assistents que els han acompanyat fidelment durant tota la temporada de concerts.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías