Search
Close this search box.

Espinós presidirà per sisena vegada consecutiva la Sociedad Musical La Paz de Sant Joan d’Alacant

Dissabte passat 11 de maig l’assemblea general de socis numeraris de la Sociedad Musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant va revalidar el mandat de la junta directiva presidida per José Ángel Espinós per als pròxims quatre anys amb un suport del 80.55% dels assistents.

IMG 20190511 WA0011

Mesa electoral: Pablo Aracil, Patricia Climent i Ana Alegre

Espinós ostenta la presidència de l’entitat des de l’any 1999 i és la sisena vegada consecutiva que és elegit com a president, aquesta vegada amb una llista paritària, on predomina la igualtat, formada per nou homes i nou dones i en la qual estan representades les principals agrupacions artístiques de l’entitat. La nova junta liderada per J. Ángel Espinós, està formada per Ana Alegre, J. Fernando Blanes, A. Piedad Freile, A. Luís Bernabéu, Evelyn Martín, Beatriz Gascón, J. María Ivorra, Paulina Pérez, M. José Lozano, J. Antonio Ruíz, Amparo Juan, J. Miguel Sánchez, Jean Weiland, Begoña Guilló, Álvaro García, Pilar Santamaría i Alex Sala.

Els 18 membres que conformen la nova junta que regirà la destinació de l’entitat musical els pròxims quatre anys tenen per davant la legislatura del 150 aniversari de l’entitat que l’any 2021 tindrà l’eix central dels actes commemoratius.

La nova junta continuarà amb el mateix pla de treball, les línies generals del qual seran la d’aconseguir el màxim finançament des de les institucions amb els diferents convenis i ajudes provinents del Consell, Diputació i Ajuntament, sobretot referent a les ajudes econòmiques en matèria educativa vinculades a l’escola elemental Maestro Climent i al centre professional autoritzat Vila de Sant Joan, dels qui l’entitat és titular i que en l’actualitat donen servei a mes de 600 alumnes mitjançant 45 professors i personal administratiu, paral·lelament als més de 400 músics i cantors en les principals agrupacions de l’entitat.

Espinós explica que s’han complit 9 anys des de l’autorització del centre professional confirmada per unanimitat pel consell escolar municipal i totes les forces polítiques en sessió plenària, que va permetre la posada en marxa del conservatori a costa d’una nova ubicació conforme a la normativa educativa vigent referent als ensenyaments artístics. La nova junta manté l’esperança que en la pròxima legislatura es materialitze aquest acord. Davant el devessall d’alumnes en els últims anys, matriculats a l’Escola Elemental “Mestre Climent” i en el primer centre autoritzat d’ensenyament musical de cicle mitjà de la província d’Alacant, Centre Professional Autoritzat “Vila de Sant Joan”, l’entitat titular Sociedad Musical “La Paz”, associació sense ànim de lucre declarada Bé d’Interés Cultural Immaterial pel DECRET 68/2018 de 25 de maig del Consell, ja va sol·licitar a totes les forces polítiques per escrit la posada en marxa amb la màxima urgència de l’espai necessari per a reubicar els dos centres educatius en un únic edifici complint així amb el decret d’Educació.

L’any vinent comença el curs en el qual es graduarà la cinquena promoció d’alumnes amb la titulació professional de professor de música.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías