Search
Close this search box.

Èxit de l’Agrupación Músico-Cultural Virgen de Loreto de Begís en el seu tradicional concert a l’aire lliure

L’Agrupación Músico-Cultural Virgen de Loreto va celebrar el passat dissabte 24 d’agost el seu tradicional concert a l’aire lliure en el centre del municipi de Begís.

La banda, dirigida des del passat mes de desembre per Eros Quesada, va començar la nit amb el pasdoble Las Arenas del compositor de Xiva, Manuel Morales, amb una temàtica centrada en la història del complex d’oci i bany de la ciutat de València. Posteriorment, es va interpretar La veu de la trompeta del director i compositor Ferrer Ferran, amb l’estrena del jove músic Yeray Tortajada com a solista.

L’obra central del concert va ser el poema simfònic The Island of de light de l’autor de Cartagena, José Alberto Pina, i on es narren tres històries relatives a l’illa de Menorca. Per a finalitzar els components de la formació van interpretar l’Himne Regional Valencià del mestre José Serrano.

Banda de l’AMC Virgen de Loreto

La banda representa un pilar fonamental en la vida de la localitat, ja que suma 40 músics en una població que no arriba als 400 habitants. Va ser creada fa 67 anys i es troba en un dels seus millors moments.

En l’actualitat pertany a l’Escola de música de la Mancomunitat de l’Alt Palància.

En 2017 va aconseguir alçar-se amb el primer premi i l’esment d’honor en quarta categoria del Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana.


Fotografia: Luis Ginès

Basat en el text original de Magda Lázaro

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías