Search
Close this search box.

Exitós concert de l’Asociación Musical “Virgen del Rosario” de Dos Aguas a les Festes Patronals del municipi

Dimarts passat 20 d’agost, la Banda de Música de l’Asociación Musical “Virgen del Rosario” de Dos Aguas va oferir el seu tradicional concert emmarcat dins del programa de les Festes Patronals d’aquesta població. Va destacar la gran assistència de públic, entre ell, José Grau, alcalde de Dos Aguas, Ricardo Sales, president comarcal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva, així com diversos membres de juntes directives de Societats Musicals limítrofes.

El concert va resultar un rotund èxit, destacant en el seu programa la representació de l’òpera Els tres penics del compositor alemany Kurt Weill amb llibret de Bertolt Brecht. Per a aquesta representació, la Banda de Música de Dos Aguas, va comptar amb la presència i participació de la soprano Mireia López López, qui va ser l’encarregada de donar veu i vida als personatges que en aquesta òpera apareixen: el pregoner, la Sra. Peachum, Polly o de Mack el navalla.

Per a aquesta representació també es va comptar amb la col·laboració del dramaturg i actor Albert Martínez Artero, qui va elaborar uns textos, a manera d’introducció, interludis i tancament, destacant un sonet final, creats ex profeso per a aquesta ocasió. Ell mateix va ser l’encarregat de narrar-los, així com de dissenyar l’escenografia i posada en escena que es va poder observar.

Aquesta òpera va estar dirigida pel director Javier Fernández Hernández, qui va manifestar sentir-se molt orgullós dels músics integrants de la Banda de Música de Dos Aguas pel magnífic treball que van fer per a aconseguir aqueix gran repte. En aquesta població era la primera vegada que es representava una òpera, per la qual cosa existia un cert compromís major a l’habitual de qualsevol concert, els músics i artistes convidats van saber estar a l’altura i així ho va fer saber i agrair el seu director.

4

Després d’aquesta representació va tindre lloc l’estrena del pasdoble A la cuenca del Júcar, compost pel propi director de l’A.M. “Virgen del Rosario” de Dos Aguas, Javier Fernández Hernández i dedicat a la mateixa associació musical. El concert es va tancar amb la interpretació de l’Himno de Dos Aguas, versionat recentment per a aquest tipus d’esdeveniments pel mestre Norman Milanés Moreno, qui va ser director convidat fa un any per la Banda de Dos Aguas.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías