Search
Close this search box.

Festival Internacional de Trompeta “Ciutat de Xixona”

L’Organització del Festival Internacional de Trompeta “Ciutat de Xixona” juntament amb la Fundació “Ciutat de Requena” i la Universitat Alfons X “El Savi” i el comité de professors d’aquest, han acordat per unanimitat que:

1- Donades les circumstàncies que el COVID-19 ens està obligant a viure i després d’ajornar l’II FESTIVAL DE TROMPETA “CIUTAT DE XIXONA”, el concurs per a guanyar una beca de 8.000€ que entrega la Fundació “Ciutat de Requena” per a estudiar el Màster d’Interpretació i Investigació Performativa en la Universitat Alfons X “El Savi”, s’avançarà, perquè tots aquells interessats a participar en ell puguen guanyar la beca abans que comence el curs escolar 2020-2021.

2- El concurs s’adjuntarà a unes jornades de Classes Magistrals Preparatòries, a les quals a més dels concursants, podran assistir alumnes aliens al concurs fins a un màxim de 15 entre aspirants a la beca i alumnes que no opten a la beca. Dins d’aquestes 15 persones tindran prioritat aquells que es presenten al concurs a l’hora de realitzar les inscripcions.

3- Les Classes Magistrals Preparatòries s’impartiran els dies 31 d’Agost i 1 i 2 de Setembre en la Facultat de Música i Arts Escèniques de la Universitat Alfons X “El Savi” a Madrid (Av. Del Comandant Franc núm. 10, CP: 28016). Amb un cost de 150€ per als alumnes que no s’inscriguen al concurs i de 200€ per als aspirants a la beca que s’inscriguen, ja que disposaran d’un assaig amb piano i actuació en el concurs amb piano. El concurs es realitzarà al final de les mateixes i els horaris seran de 10.00 h. a 14.00 h. i de 16.00 h. a 20.00 h. podent variar en funció de les circumstàncies.

4- El professorat de les Classes Magistrals Preparatòries estarà format per Sr. José María Ortí Soriano, Sr. Manuel Blanco Gómez-Limón i Sr. José Antonio García Sevilla. I d’altra banda, el jurat del concurs estarà format per, Sr. José María Ortí Soriano (Representant de la Fundació “Ciutat de Requena”), Sr. Manuel Blanco Gómez-Limón (Professor del Festival Internacional de Trompeta “Ciutat de Xixona” i de l’Aula de Trompeta de la Universitat Alfons X “El Savi”), Sr. José Antonio García Sevilla (Director de la Facultat de Música de la Universitat Alfons X “ El Savi”), Sr. Edgar Zaragoza Vigara (Director del Festival Internacional de Trompeta “Ciutat de Xixona”) i Sr. Alfonso Zaragoza Miquel (Subdirector del Festival Internacional de Trompeta “Ciutat de Xixona”).

5- Les bases del concurs estaran publicades en la web de la Universitat Alfons X “El Savi” i en les Xarxes Socials del Festival Internacional de Trompeta “Ciutat de Xixona” perquè tinguen un major abast. I l’interessat tindrà de termini fins al 20 de Juliol per a poder inscriure’s i reservar la seua plaça. 6-

Per a fer efectiva la reserva de la plaça per a les Classes Magistrals, s’haurà d’enviar un correu electrònic a fitxixona@gmail.com amb les dades personals de cada participant (Nom i Cognoms, DNI, correu electrònic, número de telèfon i adreça i per als concursants un Curriculum vitae) i fer l’ingrés de la quantitat estipulada en el següent número de compte: ES57-0081-1336-7400-0147-2055 amb el següent concepte: MASTERCLASS + NOM I COGNOMS. Per a qualsevol consulta o per a més informació contactar al correu electrònic del Festival Internacional de Trompeta “Ciutat de Xixona”: fitxixona@gmail.com

 

20200704 122154 0000

Compartir:

Últimas noticias

Categorías