Search
Close this search box.

La FSMCV i La Fallera col·laboren en la campanya d’Activitats Comarcals 2019

La campanya d’Activitats Comarcals que la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana posa en marxa cada any comptarà en aquesta edició de 2019 amb el patrocini d’Arròs La Fallera. L’empresa arrossera serà l’encarregada d’oferir una paella gegant en diverses activitats pertanyents a aquesta iniciativa protagonitzada per les Societats Musicals federades, que se celebraran des de maig fins a setembre en diversos punts de la geografia valenciana.

“La Fallera: música en el teu plat” és el nom que porta aquesta acció de patrocini cultural per la qual l’empresa alimentària col·labora amb la FSMCV, entitat que comprén a més de 550 societats musicals de la Comunitat Valenciana i és considerada com el principal agent cultural d’aquesta comunitat. Amb aquesta campanya es conjuminen dues de les tradicions amb més arrelament i projecció de la nostra terra, com són la música de banda i la gastronomia.

Així, els milers de músics participants d’aquestes activitats comarcals que a continuació es detallen, podran gaudir d’una paella gegant amb arròs La Fallera com a fermall final de cada esdeveniment, una iniciativa que permetrà gaudir de la música i de la gastronomia valenciana més autèntica dins d’esdeveniments culturals tan variats com cursos de formació, trobades de bandes, festivals o jornades de convivència per als més joves.

Llistat d’Activitats Comarcals

Aquestes són les activitats comarcals de la FSMCV que comptaran amb la realització d’una paella gegant per part d’Arroz La Fallera ordenades cronològicament:

paellas bandas sin cubiertos ACTUALIZADO AGOSTO2019 VAL

Campanya Activitats Comarcals FSMCV

Des de 1998 la FSMCV aposta per aquesta iniciativa comarcal amb l’objectiu de fomentar la participació, incrementar el nivell formatiu de les estructures de gestió, la convivència i la interrelació entre les societats musicals d’una mateixa comarca. La FSMCV pretén amb aquesta gran campanya anual que les comarques de la Comunitat Valenciana programen activitats que ajuden a dinamitzar i cohesionar el col·lectiu de les societats musicals, al mateix temps que a compartir les activitats i valors propis d’aquestes societats amb la resta la societat, donant així un enfocament d’interés general a aquestes activitats.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías