Search
Close this search box.

Games & Symphonies, L’espectacle que reuneix música i videojocs, arriba al Palau de la Música aquest dissabte.

València, 13 d’octubre del 2016

Games & Symphonies és un espectacle que reuneix les millors bandes sonores de videojocs amb un show multimèdia únic per als assistents, que tindrà lloc el pròxim dissabte 15 d’octubre de 2016 al Palau de la Música en un únic i irrepetible concert que no et pots perdre. L’equip, format per més de 100 músics entre banda simfònica i cor, és el vehicle amb el qual el públic viatja mitjançant els videojocs més increibles de varies generacions, creant una atmòsfera especial apta per a tots els públics. Ja sigues un apassionat dels videojocs, un fan de les espectaculars bandes sonores o senzillament algú que vol gaudir d’una experiència única, Games & Symphonies està fet per a tu.

Després de quasi 2 anys de treball sobre el nou repertori, Games & Symphonies torna més fort que mai amb una fòrmula renovada i grans col·laboracions per a oferir una oportunitat única d’apropar-se a la música dels millors videojocs. A més, Games & Symphonies dedicarà un important espai a homenatjar a grans compositors espanyols, entre ells alguns que ja han confirmat la seua assistència a l’event, com Damián Sánchez (Rise&Shine, Blues&Bullets), Mateo Pascual (Saga Commandos), Gryzor87 (Maldita Castilla i jocs de Locomalito) i David García (Deadlight, Rime, Hellblade), a més de desenvolupadors independents.

L’event tindrà una duració de més de 2 hores i comptarà amb 2 pantalles, per a que ningú en tot l’auditori no es perga detall, i en les quals es podrà gaudir de video en directe, a més d’un gran desplegament de llums i moltes més sorpreses. De la mà de Made In Spain Games com a partner en l’àrea del showroom, i gràcies al patrocini de la Fundació Inndea, el públic podrà gaudir del talent de grans desenvolupadors espanyols provant els seus últims i més novedosos projectes, incloent una interessant zona de realitat virtual.

El projecte compta a més amb la col·laboració i el recolzament de Juegaterapia, fundació dedicada a ajudar els xiquets sota tractament contra el càncer, portant-los els videojocs i construint jardins infantils als hospitals. Les entrades estan disponibles ací o visitant www.entradas.com.

Agenda

La agenda està dividida en tres parts:

  1. Showroom. Després de dinar, s’obriran les portes del Palau de la Música per a que el públic conega els projectes i s’aprope a la comunitat de desenvolupadors espanyols.
  2. Taula redona. Serà amb els compositors convidats, a les 19  hores a l’auditori on es celebrarà el concert.
  3. Concert. Començarà després de la taula redona, a les 19:30 hores, i durarà aproximadament 2 hores.

Conferències sobre música de videojocs

Aprofitant el concert del dissabte, Games & Symphonies i l’Asociación de Estudiantes de Videojuegos han organitzat una sèrie de conferències i xarrades amb els compositors convidats, que tindrà lloc a Les Naus, demà divendres a partir de les 19:30 hres. Quatre reconeguts compositors a l’àmbit internacional (Damián Sánchez, David García, Gryzor87 i Mateo Pascual) parlaran sobre diversos temes relacionats amb la música als videojocs. La vesprada finalitzarà amb una xarrada conjunta i una xicoteta ronda de preguntes amb tots ells.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías