Search
Close this search box.

La Unió Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo inicia una nova edició del cicle Tardor Musical

Villar del Arzobispo, 11 d’octubre del 2016

La Unió Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo començà el passat 8 d’octubre amb una nova edició del seu cicle de concerts Tardor Musical, programa que continuarà aquest dissabte 15 d’octubre, amb un concert a càrrec de solistes de la UMSC acompanyats al piano per José Madrid. En aquesta ocasió, l’escenari serà la Bodega de la Cooperativa El Villar, que un any més col·labora amb la celebració d’aquest cicle. En eixe singular marc actuaran Antonio Cruzado (clarinet), José Mª Garay (tuba), Julio Antonio García (clarinet), Paula Fabregat i Pablo Balaguer (fagots), Daniel Belenguer, Raúl Dolz i Ana Martínez (piano) i Francisco Martínez (trompeta).

En eixe mateix lloc es celebrarà el dissabte 22 d’octubre a les 20 hores una nova audició a càrrec de quatre joves pianistes, alumnes del professor Toni Soriano Ballester. Dos d’ells estan acabant el grau mitjà al Conservatori Professional de Benaguasil, altre estudia al Conservatori Superior de Música de Castelló i l’altre al Superior de València. Interpretaran música de Beethoven, Listz, Chopin, Ravel i Debussy.

Al mes de novembre, el dissabte 5 tindrà lloc el concert de l’Enssemble de Flautes de València. Es tracta d’un projecte creat amb vocació nacional i internacional. El grup està format per professionals i estudiants de nivell avançat, i abasta des del flautí fins a la flauta subcontrabaixa. El programa està integrat per músics de pel·lícula, acompanyada d’una projecció d’imatges.

L’últim cap de setmana de novembre estarà dedicat a la commemoració de Santa Cecília. El concert extraordinari de la banda simfònica es celebrarà el dissabte 26 a les 22:30 hores al Saló de Concerts de la UMSC. Sota la direcció d’Àngel Gimeno, al programa destaca la interpretació de la obra “El olimpo de los dioses“, del compositor alacantí Oscar Navarro. Com ja és tradicional, serà el moment escollit per donar la benvinguda als 8 músics que enguany s’incorporen a la plantilla.

El diumenge 27 de novembre, la UMSC realitzarà una desfilada fins a l’Esglèsia de Villar, a on tindrà lloc la Misa de Santa Cecília, a la qual seguirà un vi d’honor i un menjar de germanor.

La Tardor Musical finalitzarà el dissabte 17 de desembre, amb el concert de Nadal interpretat per la Banda Juvenil de la societat musical, sota la batuta del seu titular José Cava Pamblanco.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías