Search
Close this search box.

La Generalitat programa la sèrie de concerts ‘BIC Bands’, en la qual participaran al voltant de 1.000 músics i músiques de la Comunitat

La Generalitat ha organitzat una sèrie de concerts per a homenatjar les bandes de música de la Comunitat a pocs mesos del primer aniversari de la seua declaració com a Bé d’Interés Cultural (BIC). La iniciativa, que porta el nom de ‘BIC Bands’, s’ha programat en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, i arribarà a València, Alacant i Castelló.

Els tres concerts se celebraran a l’aire lliure i l’accés serà gratuït. El primer d’ells tindrà lloc aquest dissabte, 9 de març, en la plaça de Manises de València. El dissabte, 23 de març, serà el torn d’Alacant, en un lloc encara per determinar. I finalment, el concert de Castelló se celebrarà el 7 d’abril, diumenge, i tancarà el cicle. Cada banda comptarà amb 50 músics i músiques, amb el que en cadascuna de les tres ciutats es reuniran al voltant de 300 intèrprets, i la xifra total entre els tres esdeveniments s’acostarà als mil.

En el primer concert, el de València, participaran sis bandes. Al matí, a les 10.00 hores, obrirà la jornada la Societat Instructiu Musical del Palmar, i a continuació, a les 11.30 hores, serà el torn de la Societat Musical Barri de Malilla. A les 13.00 hores actuarà l’Agrupación Musical Carrera Fuente de San Luis, i a les 16.30 hores, l’Agrupació Musical Benicalap. El Centre de Música i Dansa de Natzaret tocarà a les 18.00 hores, i finalment, a les 19.30 hores, la Societat Instructiva de l’Obrer Agrícola-Benimàmet serà l’encarregada de tancar la jornada.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías