Search
Close this search box.

Gran èxit de la Jornada de Portes Obertes de l’Artística Manisense!

La Societat Musical L’Artística Manisense de Manises va celebrar la seua Jornada de Portes Obertes el passat dissabte amb un gran èxit d’assistència i participació. Al llarg de tot el dia, més de 400 persones van participar en les activitats organitzades, pensades a un públic de totes les edats i obertes a tots els veïns i veïnes de Manises.

El programa de la jornada incloïa activitats didàctiques, tallers i jocs per als més menuts, entre els quals va destacar el taller “Com sonen els instruments?”, on els xiquets i xiquetes van poder descobrir els diferents instruments de vent, corda i percussió amb música en directe. En acabar, es van poder incorporar a un passacarrer col·lectiu juntament amb els músics i músiques de L’Artística Manisense.

Els assistents a la jornada van poder també gaudir d’una experiència immersiva durant l’assaig obert de la Banda Juvenil, així com disfrutar dels concerts de la Banda Infantil, l’Orquestra Infantil, el Cor Polifònic i l’Orquestra. A més, durant la jornada es va inaugurar l’exposició “Dones pioneres a les bandes valencianes”, una mostra col·laborativa de la Federació de Societats Musical de la Comunitat Valenciana (FSMCV) que recull la història de la incorporació de les dones a les bandes valencianes

Aquesta és la tercera edició de la Jornada de Portes Obertes de L’Artística Manisense, una jornada destinada a donar a conèixer a tot el poble la tasca cultural i educativa realitzada per aquesta societat musical, i també per a potenciar la cohesió entre les diferents agrupacions .

dsddafdfv
ascvzxc
asccczxc

Compartir:

Últimas noticias

Categorías