Search
Close this search box.

Guadassuar reconeix la trajectòria artística de Spanish Brass

L’Ajuntament de Guadassuar ha dut a terme un homenatge a Spanish Brass reconeixent la seua trajectòria musical en un acte celebrat el passat 9 d’octubre, coincidint amb el dia de la Comunitat Valenciana. El guardó va ser lliurat a Manolo Pérez, trompa de Spanish Brass des de la seua fundació fa més de 28 anys, i nascut a la localitat de la Ribera Alta.

Es tracta del segon reconeixement que rep Spanish Brass al llarg d’aquest 2017. Ja en el mes de juny va rebre el I Premi Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana en la modalitat de Formació Musical Valenciana de Caràcter Professional.

Gira a Estats Units, Mèxic i França

Spanish Brass va tornar el 8 d’octubre d’una llarga gira de concerts que va començar a Estats Units, on van actuar des del dia 15 de setembre a Decorah (Iowa), a Sant Francisco, Calistoga i Napa (Califòrnia), a Austin (Texas), i a Miami (Florida).

A Mèxic van tenir dues participacions molt destacades els dies 27 i 28 de setembre amb tres concerts al Festival Internacional de Música de Cancún, i el dia 4 d’octubre amb una master class i un concert al Festival Saint Lucia de Monterrey.

El tour va culminar a França, on van impartir una master class i van oferir un recital al Conservatori de Boulogne-Billancourt el 6 d’octubre i un concert a Charité-sud Loire el dia 7.

En total, 19 concerts i 6 master class amb els quals Spanish Brass ha seguit mostrant el seu bon saber fer al voltant del món.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías