Search
Close this search box.

IV Concurs de composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez convocat per L’Aranya d’Albaida

La Unió Musical d’Albaida l’Aranya ha anunciat les bases per a la quarta edició del Concurs de composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez.

El concurs biennal arriba a una nova edició (la primera es va convocar el 2013 amb motiu del 90è aniversari de la societat musical albaidina), amb la novetat que el pasdoble guanyador serà editat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV Edicions).

El termini de presentació de les obres finalitzarà el dimecres 31 de juliol de 2019 a les 14.00 hores.

Una vegada més, el Concurs de composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez demostra la seua consolidació en el món de la composició de la música per a la festa, amb el seu objectiu de fomentar i enriquir el patrimoni musical i cultural de les bandes de música i també difondre l’estil musical i la figura de l’il·lustre compositor albaidí Fernando Tormo, que va ser director de la Unió Musical d’Albaida l’Aranya entre el 1951 i el 1953.

De les bases del concurs, cal destacar que les composicions que es vulguin presentar han de ser originals, és a dir, que no s’hagin presentat a cap altre concurs, ni tampoc s’hagin editat.

Les obres presentades hauran de classificar-se dins la modalitat de ‘Pasdoble dianer’ o amb caràcter marcial adequat per a desfilades de bandes, a l’estil de Fernando Tormo.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías