Search
Close this search box.

Ja a la venda les entrades per al “Mà a mà” de Bunyol

Les entrades es podran adquirir a la Sala Polivalent El Mercado de 19h a 21h

Les entrades per al concert “Mà a mà” de Bunyol comencen a vendre’s hui  dijous 8 d’agost. La resta de dies de venda anticipada seran: 9, 13 i 14 d’agost. Aquestes entrades es podran adquirir a la Sala Polivalent El Mercado els dies estipulats de 19h a 21h. Aquestes entrades numerades, tenen un preu de 12 euros si es trauen abans del concert i de 15 euros si s’adquireixen el mateix dia del concert. L’organització adverteix que una persona podrà traure un màxim de 10 entrades. Es posaran a la venda un total de 2.300 entrades.

Sol·licitud d’entrades per correu

Per a les persones que no puguen acostar-se a Bunyol per a adquirir les seues entrades les societats musicals han facilitat els seus correus electrònics a través dels quals es poden reservar les localitats. Les entrades poden adquirir-se enviant un mail a qualsevol d’aquests correus electrònics: sociedad@laartistica.org o el telèfon 96/250 02 50 o sociedad@cimlaarmonica.es o el telèfon 96/ 250 01 53.  Una vegada els interessats contacten amb alguna de les societats, se’ls transmetran les instruccions precises per a adquirir les entrades.

El concert tindrà lloc el pròxim dia 17 d’agost a les 22:30h a l’Auditori Municipal de Sant Lluís. En primer lloc, actuarà el Centre Instructiu Musical “La Armónica” i després la Societat Musical “La Artística”. A més, enguany el concert compta amb la figura de Natalia Montañés com a Presidenta d’Honor.

Silvia Soria, presentadora del concert

D’altra banda, la periodista valenciana Silvia Soria Cases serà l’encarregada de presentar la 46a edició del concert “Mà a mà” de Bunyol. La Regidoria de Cultura, que dirigeix Juan Luis Pallás, ha considerat que “l’experiència professional que avala a Silvia Soria i el seu coneixement de la cultura i la societat valenciana, ens ha fet decantar-nos per ella”. A més, assenyala Pallás, “enguany volem donar-li especial protagonisme a la dona en el món musical, i al costat de la directora Natalia Montañés -que serà presidenta d’Honor-, amb Silvia completem el cercle”.

Silvia Soria va rebre l’any passat el Premi a l’Excel·lència a la Comunicació del Ministeri d’Agricultura. És periodista llicenciada en Ciències de la Informació des de fa més de 25 anys i compta amb 2 Màsters; el primer de DIRCOM i Noves Tecnologies i el segon en Màrqueting Digital i Xarxes Socials.

Compta amb més de 25 anys d’experiència en ràdio, d’ells 16 dirigint el seu programa diari “El Forcat” en Ràdio Nou i 2 anys en COPE València. Actualment dirigeix i presenta l’espai “El Forcat” en Canal 8 Mediterrani i els dissabtes al matí ho fa en CV RÀDIO 94.5 FM.

Fa unes setmanes va rebre el premi nacional de televisió en la categoria “Millor Programa de la Comunitat Valenciana”, en la Tercera Edició dels Premis Nacionals de Televisió per “El Forcat” en La 8 Mediterráneo.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías