Search
Close this search box.

La Banda Simfònica de La Lira Castellonera viatja a Corea del Sud

La Lira Castellonera, després de la seua brillantíssima actuació al Certamen de Bandes de Música, emprén una nova fase del seu projecte “Els anells ingràvids”: la participació en el JIWEF de l’illa de Jeju a Corea del Sud del 8 al 16 d’agost.

La Lira Castellonera serà la primera banda espanyola que participa en aquest festival internacional. La Lira actuarà en 5 concerts amb programes diferents i acompanyant solistes internacionals, com Eric AubierYehShu Han, Rex RichardsonSpanish Brass o Alberto Urretxo entre d’altres.

Els anells ingràvids

L’any passat la Lira Castellonera va rebre l’excepcional invitació per participar en el Jeju International Wind Ensemble Festival. Fruit d’això es va plantejar un repte: la participació en les millors condiciones artístiques i econòmiques possibles no sols en aquest festival sinó també en el Certamen Internacional de Bandes de Música de València 2019.

“Els anells ingràvids” és el títol del projecte que la Lira Castellonera va donar a aquest repte. Després de participar en el CIBM 2019 on va obtenir el 2n premi, viatja a hores d’ara a Corea amb el repte aconseguit gràcies a un nombrós grup de persones, entitats i associacions que han recolzat el projecte amb un esperit altruista encomiable i exemplar.

 

 

 

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías