Search
Close this search box.

Jornades de Santa Cecília de l’Ateneu Musical de La Vila Joiosa

Tot a punt perquè comencen els actes programats per la Societat Ateneu Musical de la Vila Joiosa per a festejar el mes de la música.

En primer lloc l’Orquestra de Corda de l’Ateneu, la secció més jove de l’Ateneu, obrirà el 12 de novembre les Jornades Musicals en Honor a Santa Cecília 2017, amb un concert al Teatre-Auditori amb la participació del Cor de l’Escola de Música de l’Ateneu. Un concert que té a Amèrica com a protagonista i on podrem gaudir de WEST SIDE STORY de Leonard Bernstein.

El dissabte 18 de novembre celebrarem l’acte més emotiu, la recollida dels nous músics que s’incorporen a la banda. Sis nous joves asseguraran el relleu generacional de la nostra banda de música. El diumenge 19, a les 19:00 a l’Auditori del Centre Social, l’Orquestra de Pols i Plectre oferirà el concert de Santa Cecília.

El diumenge 26 de novembre serà el torn de la Banda Simfònica, el concert de Santa Cecília tindrà lloc a les 12 hores al Teatre-Auditori. El divendres 1 de desembre la Bandeta de l’Ateneu ens farà passar una estona divertida amb la música de festa, serà a les 20:30 al Teatre-Auditori.

Per tant, l’Ateneu escalfa motors per oferir els millors concerts de l’any i mostrar amb il·lusió, esforç i alegria tot el nostre potencial.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías