Search
Close this search box.

La Societat Musical “Santa Cecilia” de Macastre homenatja aquest cap de setmana a la patrona de la música

La Societat Musical “Santa Cecilia” de Macastre homenatja aquest cap de setmana a la patrona de la música. I ho fa amb un variat programa d’actes que arranquen el divendres 17 i que es perllonguen fins al diumenge 19.

La primera de les cites esdevé aquest divendres a les 20 hores a la Casa de la Cultura. Ací, Orquestra de Corda i Macastre Wind Ensemble oferiran un esperat concert en el qual destaca tant la varietat temàtica com l’espectacularitat de les obres. Francisco Carrascosa guiarà l’Orquestra, mentre que David Gilabert i Carlos Sánchez faran el propi amb l’Ensemble. Instants després d’aquest lliurament musical tindrà lloc el sopar que ofereixen els músics que s’incorporen a la Banda Simfònica.

El dissabte, a partir de les 19 hores, tindrà lloc el concert protagonitzat precisament per la Banda Simfònica i guiat des de la tarima pel seu titular, Francisco Carrascosa Miguel. En aquest mateix acte es presentarà a les noves Muses i es donarà la benvinguda als músics que s’incorporen a l’agrupació. D’altra banda, està previst un simbòlic reconeixement als qui anys arrere van treballar perquè el projecte musical quallara com ho ha fet en la població. Després de l’esperada posada en faristol, músics, socis i simpatitzants protagonitzaran el sopar de germanor i la posterior serenata per les cases dels qui se sumen enguany, al projecte musical.

El diumenge, dia 19, la Coral Polifònica serà la protagonista; aquesta agrupació participarà en la Missa en honor a Santa Cecilia programada a les 12 hores en l’Església Transfiguración del Salvador. Finalment, el menjar de germanor posarà el fermall a aquest esperat cap de setmana musical.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías