Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical La Nova de Banyeres de Mariola interpretarà el Concert Solidari de Música Festera

El pròxim dissabte 28 de gener, l’Agrupació Musical La Nova de Banyeres de Mariola interpretarà el Concert de Música Festera a benefici de l’Associació Valenciana de Cardiopaties Familiars i Mort Súbita.

El concert, organitzat per l’Esquadra d’Estudiants “El Colaor” en el seu 25 aniversari amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, es celebrarà al Teatre Principal de la localitat a les 19:30 hores.

 

Agrupació Musical La Nova de Banyeres de Mariola

L’Agrupació Musical La Nova de Banyeres de Mariola fou fundada en 1997 per l’entusiasme d’un grup de músics que havien format part d’altres formacions musicals anteriormente, encara que la seua presentació oficial no tingué lloc fins la celebració de Santa Cecília de 1998.

 

Al llarg d’estos anys d’existència, l’agrupació musical ha gravat dos CDs recopilatoris i celebrat diversos concerts en grans auditoris com el Palau de la Música de València i el d’Altea. Al llarg de la seua trajectòria, ha obtingut premis en diferents certàmens. Actualment, la banda compta amb 69 músics dirigits pel seu actual director, Antonio Lillo Pérez.

Associació Valenciana de Cardiopaties Familiars i Mort Súbita

Aquesta associació és una entitat sense ànim de lucre que naix a València en 2013, impulsada pels pacients, familiars i professionals mèdics de la Unitat de Valoració de Risc de Mort Súbita Familiar (UVRMSF) de València.

Aquesta unitat, pionera a Espanya en l’abordatge multidisciplinar de les famílies afectades amb Mort Súbita Cardíaca, va ser creada al 2008 amb el suport de l’Hospital La Fe de València i el seu Institut d’Investigació Sanitària, així com de les Conselleries de Sanitat i Justícia i el recolzament científic del Col·legi de Metges de València i la Societat Valenciana de Cardiologia.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías