La Banda Primitiva de Rafelbunyol ret homenatge al compositor Andrés Valero-Castells

La formació, dirigida per Ximo Tarín i un dels referents bandísticos de la Comunitat Valenciana, oferirà un concert monogràfic que tindrà lloc a l’Auditori de Rafelbunyol, demà dissabte 18 a les 19h.

El programa del concert inclourà Certamen d’Elda-30 aniversari, Fa ra ri ri rà, i Simfonia (número 4) de Plata de Valero-Castells que aniran precedides de composicions de Bach, Mateo Flecha i Händel, en les quals estan inspirades.

Este original plantejament de Tarín ajudarà a contextualitzar les obres; i el director subratlla que “oferirem un exercici pedagògic, tant per a la banda com per al públic, per a entendre millor el seu discurs musical”.

Valero-Castells, que ha compost obres interpretades a Europa, Amèrica, Àsia i Oceania, subratlla que “la proposta de Tarín de contextualitzar les obres és una excel·lent idea i estic segur que tindrà un gran acolliment”.

Els Premis Carles Santos de la Música Valenciana han nominat dues propostes en la categoria de millor disc de música clàssica que inclouen obres d’Andrés Valero-Castells: el Duo Álvarez-Luján, i Luis Fernández Castelló i l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

03 Ximo Tarin 01

Compartir:

Últimas noticias

Categorías