Search
Close this search box.

La Banda Primitiva oferix un concert amb quatre solistes el diumenge 1 de març

Els solistes són Miguel A. Puchol, Aitor Llimerà, Jorge López i José Vicente Faubel

 

La Banda Primitiva de Llíria celebra el primer concert de l’any, el pròxim diumenge 1 de març, a les 18.30 hores. I serà un concert molt especial, ja que comptarà amb quatre solistes del Clarín com a protagonistes: Miguel A. Puchol (fagot), Aitor Llimerà (oboè), Jorge López (bombardí) i José Vicente Faubel (trombó).

“Tenim la sort de tindre al Clarín intèrprets de primer nivell” explica el vicepresident de l’Àrea Artística, Miguel Cerezo. “Amb este concert, estos quatre músics podran demostrar tot el seu virtuosisme i qualitat com a protagonistes, amb quatre concerts molt interessants”.

En este concert, la Banda Primitiva estrenarà dos concerts de compositors de la Banda Primitiva: Aires mediterranéos de Raúl Martín, que interpretarà el fagotista Miguel A. Puchol; i La Gruta, per a bombardí, de Diego Niñerola, que estrenarà Jorge López.

Per la seua banda, Aitor Llimerà interpretarà el Concert per a oboè i orquestra de R. S., mentre que José Vicente Faubel actuarà com a solista amb el Bone Concerto de Johan de Meij.

El concert tindrà lloc el diumenge 1 de març, a les 18.30 hores, al Teatre-Sala de Concerts de la Banda Primitiva de Llíria. L’entrada és gratuïta.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías