Search
Close this search box.

Publicació de les obres guanyadores de la “V Edició del Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Banda de Música”

Tras 20 Meses De Andadura, Nuestro Joven Sello Editoral «FSMCV EDICIONS» Incorpora Dos Nuevas Composiciones A Su Fondo Editorial,

EL NOSTRE SEGELL EDITORIAL CONTINUA CREIXENT: Publicació de les obres guanyadores de la “V Edició del Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Banda de Música”:

Després de 20 mesos de marxa, el nostre jove segell editoral “FSMCV EDICIONS” incorpora dues noves composicions al seu fons editorial, en concret aquestes són:

1. EL LLORO FLORENTINO del compositor Manuel Morales, obra resultada guanyadora del primer premi de la V Edició de el Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Banda de Música.

2. TRIP TO THE STARS del compositor David Sebastián, guanyadora del premi accèssit d’aquest concurs.

La publicació d’aquestes obres ja està disponible en la plataforma VELNEO per a totes les societats musicals federades de manera gratuïta. Poden trobar-les en la secció “DOCUMENTS”.

Des del departament de propietat intel·lectual, animem a totes les societats musicals a usar el segell editorial de la FSMCV, aprofitant els avantatges que això comporta: promoció i divulgació massiva de l’obra, satisfacció tant per a la societat musical com per a l’autor de l’obra en arribar a un gran nombre de destinataris, generació de més drets de propietat intel·lectual tant per a l’autor com per a la pròpia societat musical, o el prestigi que suposa la utilització del segell amb la nostra marca col·lectiva “FSMCV EDICIONS”.

6. EL LORO FLORENTINO page 0001 725x1024 1
r 730x1024 1

Compartir:

Últimas noticias

Categorías