Search
Close this search box.

La biblioteca virtual de l’Associació Música Jove de València ofereix partitures gratuïtes per a banda simfònica, banda juvenil i orquestra

L’Associació Música Jove de València (AMJ) ha llançat una nova web de la seua Biblioteca virtual de música digital, un projecte iniciat amb l’objectiu de crear un fons legal de descàrregues gratuïtes i legals d’obres originals per a diferents formacions musicals com banda simfònica, banda juvenil, orquestra de cambra, cor, agrupacions infantils, conjunts instrumentals, etc.

Alhora que facilita l’accés a aquestes partitures, l’AMJ contribueix a la promoció de joves compositors, que tenen en aquesta Biblioteca virtual una plataforma immillorable per donar a conéixer el seu treball i que aquest siga interpretat.

En l’actualitat, la Biblioteca Virtual inclou un total de 66 obres per a diferents formacions musicals, signades per 48 autors de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Castella La Manxa, Galícia, Catalunya, Madrid, Múrcia, etc., i de països com Itàlia, Portugal, Colòmbia o Brasil. Per a accedir a aquest fons i descarregar les partitures només hi ha que registrar-se gratuïtament.

Així mateix, existeix un registre de compositors al que aquests poden accedir per incloure el seu catàleg d’obres. Cal destacar que una part important de les partitures disponibles a la Biblioteca virtual són procedents del Concurs Internacional de Composició “Música Jove”, que des de fa alguns anys organitza l’AMJ. Precisament en aquestos moments està oberta la quarta convocatòria, la data de recepció d’orginals de la qual finalitzarà el proper 9 de març.

Des de l’AMJ s’anima a bandes, orquestres i formacions musicals en general a visitar aquesta biblioteca virtual, i descarregar partitures de forma totalment legal, i a autors i compositors a incloure les seues obres i posar-les a disposició de músics de tot el món.

 

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías