Search
Close this search box.

La Societat per a la Educació Musical de l’Estat Espanyol organitza la IV Trobada d’Escoles de Música

Les escoles de música són hui un dels àmbits més importants i significatius de la educació musical, allunyades dels conservatoris de música, i amb grans i innovadors projectes musicals que incideixen en la societat moderna, amb destacada relació amb altres nivells educatius.

La formació musical a les Escoles de Música també necessita la investigació dins i fora de l’aula. Per aquest motiu, en aquesta IV Trobada d’Escoles de Música es pretén donar a conéixer projectes d’innovació i compartir bones pràctiques educatives.

La trobada es celebrarà a la localitat de Noja (Cantàbria), gràcies a la col·laboració del seu Ajuntament, els dies 21 i 22 d’abril. Les inscripcions podran fer-se fins el 15 d’abril, i l’enviament de propostes romandrà obert fins l’1 d’abril.

La trobada, organitzada per la Societat per a l’Educació Musical de l’Estat Espanyol (SEM-EE) en col·laboració amb l’Ajuntament de Noja (Cantàbria), comptarà amb un programa que inclou conferències i tallers, taules redones a on s’exposaran  experiències innovadores d’investigació dins i fora de l’aula, debats al voltant de la gestió de les escoles de música i dansa, i projectes educatius a aquestes escoles.

 

Més informació: Web de la IV Trobada d’Escoles de Música de la SEM-EE

Descarrega’t el programa i la fitxa d’inscripció ací.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías