Search
Close this search box.

La Jove Orquestra de la Primitiva Setabense es “prova” este dissabte en la Llosa de Ranes

La Jove Orquestra de la Primitiva Setabense presenta este dissabte en la Llosa de Ranes el programa amb el qual concursarà a la primera edició del Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana. L’actuació és possible gràcies a l’Ajuntament de la Llosa de Ranes que ha inclòs este concert en la seua programació d’activitats culturals i ha cedit l’Auditori Municipal de la localitat, i es compta amb la col·laboració de la SM de la Llosa de Ranes. Amb entrada gratuïta, el concert s’iniciarà a les 19:30h.

Sota la direcció del seu titular, José Martínez Colomina, l’orquestra interpretarà en primer lloc l’obertura d’Egmont, de Ludwig van Beethoven, i a continuació la Simfonia 104 “Londres” de Joseph Haydn.

La Jove Orquestra de la Primitiva Setabense ha sigut seleccionada per a participar en la primera edició del Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, l’Institut Valencià de Cultura i Bankia. El concurs es celebrarà els dies 11 i 12 de febrer a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia, en València. S’han establert dos categories: la categoria Salvador Giner, per a orquestres fins a 50 músics, i la categoria Martin i Soler, de mes de 50 músics. L’Orquestra Setabense participarà el dissabte 11 en la categoria Salvador Giner junt amb les orquestres de l’Ateneu de Cullera, Rafelbunyol i Seg0rbe.

Les orquestres participants, quatre per categoria, han tingut que demostrar una antiguitat mínima de tres anys, ser de la Comunitat Valenciana i pertànyer a una societat musical associada a la FSMCV, a més de presentar el currículum vitae del seu director i una gravació d’alguna de les seues interpretacions.

Des de la societat musical setabense s’ha mostrat l’agraïment públic a l’Ajuntament de Llosa de Ranes i al seua alcalde, Evarist Aznar, per facilitar a l’orquestra un auditori idoni per “provar-se” de cara al concurs.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías