Search
Close this search box.

La Nueva Unión Musical de Granja de Rocamora firma un conveni de col·laboració amb UNICEF

La Sociedad Nueva Unión Musical de Granja de Rocamora, mitjançant la seua escola de música, signa un conveni de col·laboració per a promoure al centre educatiu el coneixement dels Drets de la Infància i l’exercici de la ciutadania global solidària i responsable. Este centre educatiu es converteix així en la primera escola d’ensenyament musical de la Comunitat Valenciana en sumar-se a aquesta iniciativa educativa en valors, i la segona a nivell nacional.

Aquesta agrupació musical de la Vega Baixa s’integra així en la xarxa d’Escoles Amigues d’Unicef, en el marc de la iniciativa “Enrédate”, que és el programa educatiu d’Unicef dirigit a centres d’ensenyament. UNICEF impulsa un enfocament de centres educatius solidaris que incorporen als seus plans educatius la defensa activa dels drets de la infància. Centres escolars, escoles esportives, entitats i col·lectius amb finalitats educatives troben a “Enrédate” solucions a l’hora de desenvolupar propostes d’educació en valors.

 

La SNUM de Granja, amb la firma d’aquest conveni, s’ha compromès de manera quotidiana amb els Drets de la Infància en la pràctica educativa, a més de movilitzar-se per a aconseguir recursos econòmics, mitjançant activitats benèfiques, amb destí als programes de cooperació d’UNICEF.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías