Search
Close this search box.

La Societat Joventut Musical d’Albal celebra el 40 Aniversari de la seua refundació

València, 25 de novembre del 2016

La Societat Joventut Musical d’Albal va viure este passat cap de setmana les celebracions més destacades de les programades per a la festivitat de Santa Cecília.

Les activitats començaven divendres a la nit amb la ja tradicional Nit de Ronda, on els músics de la Banda Simfònica van visitar en passacarrer festiu les cases dels nous components d’esta, que oferien un xicotet refrigeri als assistents.

L’endemà, un passacarrer de recollida de la Musa 2015/16 Leticia Ferrer i la Musa 2016/17 Belén Martínez marcava el preludi d’una vesprada carregada d’emocions. La SJMA va retre homenatge, coincidint amb la celebració del 40 aniversari de la refundació de la Banda, tant als músics de la refundació com als diferents presidents que per ella han passat. Així, per l’escenari van passar expresidents com Marina Puchades, Carmen Ferrer, Ildefonsa Hervás, José Ramírez Navarro i Sergio Navarro en nom de Marcelino Navarro així com els músics Avelino Casasola, Juan Antonio Sánchez, Rosana Martínez, Ángel Lara, David Ramírez, José Luis Flores, Blas Fernández, Manuel Pedraza, Manuel Padilla, Vicente Guillem, Ramiro Martínez, Salvador Martínez i Moisés Cebrián.

En l’acte, també es va retre homenatge a les tres figures clau en el procés perquè Albal tornara a tindre una Banda de música, José Navarro, Salvador Almela i Francisco Pérez Nácher i també va ser nomenada oficialment Belén Martínez Baixauli com la Musa de la Música 2016/17. Per tancar l’acte la Banda Simfònica va oferir un brillant concert sota la batuta del Director Francesc Arnalte Boronat amb obres com El Olimpo de los Dioses d’Óscar Navarro, El Racó de l’Or de Saül Gómez o el pasdoble Rex, de l’albalenc Francisco Zacarés Fort.

La jornada de diumenge arrancava amb el passacarrer de recollida dels nous músics de la Simfònica i la posterior missa cantada pel Cor de l’Escola de Música de la SJMA i interpretada per músics de la mateixa Banda a l’Església Nostra Senyora dels Àngels. Posteriorment, més de 200 persones participaren en la paella gegant que la Societat Musical va oferir per a esta celebració.

La programació festiva ha continuat este dimarts dia 22 amb la primera sessió de les audicions dels alumnes de l’Escola de Música i s’allarga fins al este cap de setmana, on tindran lloc diferents activitats de convivència per acabar, el dia 29 de novembre amb la segona sessió d’audicions. D’esta forma, novembre, el mes de la música per excel·lència es viu enguany més intens que mai a la Societat Joventut Musical d’Albal.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías