Search
Close this search box.

La Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes celebra el seu concert per Santa Cecília

Xilxes, 25 de novembre del 2016

La Unió Musical Santa Cecília de Xilxes celebra este dissabte 26 de novembre el seu concert extraordinari de Santa Cecília, acte que tindrà lloc al Teatre Municipal de Xilxes a les 20 hores.
En la primera part del concert, la banda interpretarà l’estrena del pasdoble “Juan i Fina”, de Juan Salvador Melchor; “Canción de Orfeo Negro” d’Antonia María i Luiz Bonza amb Ana Martínez com a clarinet solista; “Oblivion Milonga”, d’Astor Piazzola, amb Andrea Minguet com a trompeta solista; “Springtime” de Rob Ares, amb Vicent Gomis i Abel Martí com a trombons solistes; y “Destellos del alba” de Ferrer Ferran. La “Gran nit de varietats” constituirà la segona part del concert.
Enguany, la Unió Musical Santa Cecília de Xilxes té, a més, un altre motiu de celebració: la societat musical, que ha sumat esforços amb l’Ajuntament de Xilxes i la FSMCV, ha aconseguit per fi el finançament necessari per al projecte d’insonorització del seu local d’assaigs, després de la seua inclusió en els pressupostos de la Diputació de Castelló aprovats en ple precisament el dia de Santa Cecília.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías