Search
Close this search box.

La Societat Musical de Canet d’en Berenguer prepara el Concert del 25 Aniversari

La Junta Directiva de la Societat Musical de Canet d’en Berenguer vol celebrar el 25 aniversari de la societat amb un concert molt especial en el que ja treballa fa uns mesos. La finalitat del concert es posar en valor els seus 25 anys de vida i retre homenatge a totes aquelles persones claus en el desenvolupament de la banda. Durant l’esdeveniment a més de les actuacions de l’Orquestra i la Banda Simfònica es reconeixerà a persones que amb el seu treball i esforç han col·laborat al creixement de la societat.

La banda realitzà la seua primera actuació en 1994. Va nàixer com a banda municipal per l’obstinació de la corporació municipal de l’època. Posteriorment va anar creixent i realitzant cada volta més actuacions, ja no sols a Canet si no també en altres poblacions. En 2003 un cambi en la direcció musical de la banda i la inauguració de l‘Auditori acabaren de donar l’espenta definitiva al seu desenvolupament.

En 2008 l’Ajuntament va decidir que la banda es transformara en asociació per a que tinguera la seua propia gestió, independent de la corporació municipal. Despres d’aquest canvi la banda ja no ha parat de creixer, desenvolupant una escola de música moderna, puntera en noves tecnologies i referent en tota la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías