Search
Close this search box.

La Banda Primitiva de Llíria protagonitza la imatge del cupó de l’ONCE del 25 de març

La Banda Primitiva és la protagonista de la imatge del cupó de l’ONCE de hui 25 de març en l’any del bicentenari de la fundació de la banda civil més antiga d’Espanya. D’esta manera, la commemoració es difon en forma de sort i il·lusions per tota Espanya.

La imatge del cupó es va presentar el 13 de març en un acte celebrat en la Sala Malato de la Banda Primitiva, amb la presència del president de la societat, José Luis Pérez Veses; l’alcalde de Llíria, Manolo Civera; el delegat Territorial de ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichell, la consellera Territorial, Rebeca Henche Roig; i el director de l’ONCE de Llíria, Vicente José Vázquez.

Per a la Banda Primitiva, és tot un honor que ser la imatge d’un dels cupons de l’ONCE” va reconéixer el president de la societat. “És un reconeixement més pel bicentenari de la nostra societat i, a més, ens dóna l’oportunitat d’arribar a totes les persones d’Espanya, col·laborant en una entitat tant important i que aporta tants valors a la societat actual”.

Per part seua, J.Manuel Pichel, va declarar, “els cecs al llarg de la història hem viscut de la música, des de fa 80 anys dels cupons, hui unim totes dues formes de vida”.

El cupó del 25 de març té un preu d’1.5 euros. Per tal de facilitar la compra dels socis, sòcies i simpatitzants, la Banda Primitiva tindrà a la venda cupons tant a secretaria com al bar de la societat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías