Search
Close this search box.

La Societat Musical Santa Cecilia de Macastre viatja a Hongria per a participar en un festival de música

La banda simfònica de la Societat Musical “Santa Cecilia” de Macastre ha participat la setmana passada, del 13 al 18 de juliol, en el festival County-*Wandering que s’ha celebrat a la ciutat hongaresa Makó.

“Quan al setembre ens van plantejar la possibilitat de participar no sabíem si podríem viatjar perquè era molt difícil preveure amb tanta antelació com estaria la situació sanitària. Ho parlem amb els músics i decidim embarcar-nos en aquesta aventura tan bonica que ha acabat el dilluns passat” afirma la presidenta Reyes Clemente. Durant els sis dies del festival s’han realitzat dos concerts i s’han visitat diverses ciutats com Budapest i Szeged. Per a abaratir el viatge s’han realitzat diverses activitats al llarg de l’any on han participat activament els veïns de Macastre, així com els músics i directius.

Ha sigut un viatge que ens ha permés ‘fer Societat’. Era molt necessari després d’aquests dos anys de pandèmia perquè hem hagut de continuar la frenètica activitat d’assajos i concerts, però en moltes ocasions no hem pogut realitzar els sopars i activitats lúdiques”assegura la presidenta.

La banda simfònica de la Societat Musical “Santa Cecilia” de Macastre i el conjunt de ball folklòric de Moraczewo (Polònia) van realitzar sengles concerts dissabte passat 16 en Gerendás i el diumenge 17 en Szeged. En tots dos municipis el públic va quedar meravellat davant el programa interpretat, compost per pasdobles i música tradicional espanyola. Així mateix

en la rebuda de l’alcalde i la vicealcaldessa de Gerendás als representants dels grups participants es van entregar productes típics de Macastre.

Actuacion Szeged 1
Actuació de la banda simfònica de la Societat Musical “Santa Cecilia” de Macastre en Szeged (Hongria) davant el museu Móra Ferenc.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías