Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Les Sitges de Burjassot aconsegueix dos premis en el WMC Kerkrade 2022

L’Agrupació Musical Les Sitges de Burjassot va participar el passat 16 de juliol en la Primera Secció del World Music Contest de Kerkrade 2022, un dels certàmens de bandes més prestigiosos del món que se celebra cada quatre anys a Holanda.

La Banda Simfònica de la AMLS, dirigida per Javier López Salón, va aconseguir la medalla d’or per la setena plaça de secció amb 88,83 punts i el premi a la millor interpretació solista per al bombardí Iván Albert.

Un gran èxit per a una agrupació que compta amb pocs músics professionals i que va aconseguir superar a grans formacions musicals en puntuació.

En aquesta secció van participar un total d’11 bandes, la majoria d’elles professionals. La banda Burjassot i la de Tavernes de la Valldigna, úniques representants espanyoles, estan formades per músics amateur i per molts estudiants.

La màxima puntuació va ser per a Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Pepenhoven (94,00). El podi el van completar la National Youth Wind Orchestra of Switzerland (93,67) i la Sinfonisches Blasorchester del Tirol (93,50).

1
banda en kerkrade 1
Banda en Kerkrade

Compartir:

Últimas noticias

Categorías