Search
Close this search box.

La Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent ret homenatge al poeta Miguel Hernández amb una obra escrita ad hoc per Eduard Costa

El pròxim dissabte 14 d’octubre a les 20 hores tindrà lloc en el Teatre Echegaray d’Ontinyent i amb motiu del 75 aniversari de la mort de l’escriptor oriolà, Miguel Hernández, la Societat Unió Artística Musical ha preparat un concert especial a càrrec de la Banda de Música dirigit pel seu titular, José Francisco Mira Marín, en què s’escenificaran les últimes hores de l’escriptor.

El concert està organitzat per la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent amb la col·laboració de l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent.

 

Víctor Palmero, Eduard Costa i Emilio Gutiérrez Caba, protagonistes del concert.

Amb la participació dels actors Víctor Palmero i Eduard Costa, la veu en off d’Emilio Gutiérrez Caba i la interpretació musical de la Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, es desenvoluparà una obra escrita ad hoc per Eduard Costa, personatge de la qual, el Pare Agustí, assisteix en els últims moments a Miguel Hernández, que serà interpretat per Víctor Palmero amb les intervencions puntuals de veu en off del poemari de Miguel Hernández a càrrec del veterà actor Emilio Gutiérrez Caba, textos gravat al Teatro Alfil de Madrid, a qui agraïm la seua col·laboració dessinteressada.

Tot dirigit pel titular de la Banda de Música de la SUAM d’Ontinyent, José Francisco Mira Marín.

 

 

Entrades disponibles a partir del 18 de setembre

Les entrades al concert podran aconseguir-se en la SUAM d’Ontinyent, al web de Caixa Ontinyent i en la taquilla del Teatre Echegaray al preu de 10 euros a partir del dilluns 18 de setembre. Més información al web de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías