Encontre de Bandes Juvenils de la Marina Alta en Dénia

L’encontre de Bandes Juvenils tindrà lloc en Dénia el pròxim diumenge dia 17 de setembre. L’activitat començarà a les 17:30 hores amb una desfilada de les bandes participants des del carrer Diana fins a la Plaça del Consell, on, per finalitzar, interpretaran totes juntes el pasdoble “Els Poblets”.

En este encontre participen 500 músics procedents de 12 municipis de la comarca, concretament de Xàbia, Castell de Castells, Pego, Ondara, Benidoleig, Benissa, Orba, Benitatxell, Teulada, Dénia, Gata de Gorgos i Pedreguer.

Estes són les bandes que hi participen: Unió Musical “La Primitiva” de Castell de Castells, Agrupación Musical de Pego, Centre Artístic Musical de Xàbia, Unió musical d’Ondara, Agrupación Musical El Seguili de Benidoleig, Societat Lírica i Musical de Benissa, Unió Musical Orbense, Agrupación Músico-Municipal Santa María Magdalena de Poble Nou de Benitatxell, Agrupación Musical Cultural de Teulada, Agrupación Artística Musical de Dénia, Unió Musical de Gata de Gorgos, Centre Artístic Musical de Pedreguer.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías