Search
Close this search box.

La UM ret homenatge als pasdobles de l’últim segle en el concert de l’Assumpció de la Mare de Déu

Sax celebra els pròxims dies les seues festes patronals en honor a l’Assumpció de la Mare de Déu. Unes festes que comencen el dilluns 14 d’agost amb el tradicional concert de la Societat Unió Musical i Artística de Sax.

 

En esta ocasió, el director, Daniel Antolín Compañ, ha volgut retre homenatge al pasdoble popular espanyol dels últims 100 anys. Amb el títol «Un segle a ritme de pasdoble», Antolín ha fet una selecció de peces que «pretén ser un recorregut per l’evolució del pasdoble, oferint així la oportunitat al públic de tornar a l’origen d’este gènere».

 

En la primera part sonaran pasdobles amb estructures clàssiques, melodies molt apegadisses i instrumentacions molt senzilles, però d’una gran qualitat i bellesa. En la seua majoria són pasdobles clàssics i toreros. Ja en la segona part, els pasdobles es tornen més enrevessats, difícils i amb instrumentacions més grans, potents i innovadores.

 

 

El concert tindrà lloc en la plaça de la Constitució de Sax a partir de les 22:15, amb entrada gratuïta.

 

La banda participarà, a més, el dimarts 15 en l’acte del predicador de pel matí i en la processó per la vesprada, en honor a la Verge de l’Assumpció.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías