La UM ret homenatge als pasdobles de l’últim segle en el concert de l’Assumpció de la Mare de Déu

Sax celebra els pròxims dies les seues festes patronals en honor a l’Assumpció de la Mare de Déu. Unes festes que comencen el dilluns 14 d’agost amb el tradicional concert de la Societat Unió Musical i Artística de Sax.

 

En esta ocasió, el director, Daniel Antolín Compañ, ha volgut retre homenatge al pasdoble popular espanyol dels últims 100 anys. Amb el títol «Un segle a ritme de pasdoble», Antolín ha fet una selecció de peces que «pretén ser un recorregut per l’evolució del pasdoble, oferint així la oportunitat al públic de tornar a l’origen d’este gènere».

 

En la primera part sonaran pasdobles amb estructures clàssiques, melodies molt apegadisses i instrumentacions molt senzilles, però d’una gran qualitat i bellesa. En la seua majoria són pasdobles clàssics i toreros. Ja en la segona part, els pasdobles es tornen més enrevessats, difícils i amb instrumentacions més grans, potents i innovadores.

 

 

El concert tindrà lloc en la plaça de la Constitució de Sax a partir de les 22:15, amb entrada gratuïta.

 

La banda participarà, a més, el dimarts 15 en l’acte del predicador de pel matí i en la processó per la vesprada, en honor a la Verge de l’Assumpció.

Compartir:

Categorías