Search
Close this search box.

La Unió Artística Musical d’Almàssera presenta el seu Programa de Santa Cecília

València, 9 de novembre del 2016

Este diumenge arranquen els actes que donen inici a la celebració de Santa Cecília, la patrona dels músics, en la Unió Artística Musical d’Almàssera. El diumenge 13 de novembre a les 10:00 hores, la banda de música de la Unió, acompanyada per la seua Junta Directiva i simpatitzants, replegarà al seu domicili a la nova Musa de la Música 2016, Irene Ferrer Bayarri, acompanyada per Carles Broseta García. La banda, la nova musa i la Musa 2015, Sara Torrero del Río, es dirigiran en passacarrers fins el Centre Cultural d’Almàssera, a on tindrà lloc la Proclamació de la Musa de la Música 2016.

Dins de la resta d’actes programats, tindrà lloc el concert de Santa Cecília, al qual actuarà la Banda de la Música de la Unió Artística Musical d’Almàssera sota la direcció d’Ismael Gómez Castellano, i la coral mixta, sota la direcció d’Ana Isabel Gómez Sapena.

Destaquen també entre els actes la incorporació a la banda dels nous músics: Marta Ferrer Bayarri i Elena Simón Zanón amb la flauta, Raúl González Valiente amb el clarinet, Aina Moreno Carceller amb l’oboè i Daniel Alfonso Mesas com a saxo alt.

Programació Santa Cecília

Diumenge 13 de novembre

A les 10 horas, la banda de música de la Unió replegarà a la nova Musa de la Música 2016, Irene Ferrer Bayarri que, acompanyada per la banda i la Musa 2015, Sara Torrero Del Río, celebrarà la seua proclamació al Centre Cultural d’Almàssera.

Dissabte 19 de novembre

A les 22:00 horas, es celebrarà el concert extraordinari en honor a Santa Cecília, interpretat per la Banda de Música i la Coral Mixta de la societat musical.

Programa:

I Part: Coral (direcció: Ana Isabel Gómez Sapena)

  • Kyrie, de Antonio Lotti
  • Gloria, de Carole Stephenson
  • La Sirena
  • Can’t help falling in love

II Parte: Banda titular (direcció: Ismael Gómez Castellano)

  • Lorencin Mendoza, de Pascual Marquina. Flautí solista: Manuel Ferrer García
  • Raffaello, de Ferrer Ferran. Trompetes solistes: José Francisco Ramos Godino i Estefanía Ramos Espinosa
  • Junior Concerto por Flute and Band, de Ted Huggens. Flauta solista: Irene Ferrer Bayarri
  • Un día en Viena, de Franz Von Suppé. Clarinet solista: Enrique Marí López
  • Images of a city, de Franco Cesarini. 

Diumenge 20 de novembre

A partir de les 18:30 horas, la Unió Musical, la seua Junta Directiva, alumnes i simpatitzants procediran a la passa de Santa Cecília a casa de la Musa de la Música.

Dissabte 26 de novembre

Durant la vesprada tindran lloc jocs i competicions entre músics, i a partir de les 21:30 hores al saló social, la Musa de la Música oferirà el sopar de músics.

Diumenge 27 de novembre

A les 9:00 horas, els alumnes de l’escola de música i la banda junt amb la Junta Directiva faran la tradicional despertà. A les 11:15 començarà el passacarrers al qual es replegarà als nous músics que s’incorporen a la banda. A les 13:00 hores, es celebrarà la missa en honor a Santa Cecília amb la participació de la Coral de la Unió.

En acabar la missa, es dispararà una mascletà i començarà el cercaviles fins als carrers dedicats als destacats músics valencians, Salvador Giner i José Serrano, als quals es vol retre homenatge amb aquest acte, posant corones de laurel.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías