Search
Close this search box.

La Unió Musical de Moncada presenta la programació per Santa Cecília

València, 8 de novembre del 2016

La Unió Musical de Moncada presenta la seua programació d’actes de Santa Cecília 2016, que va començar el passat dia 6 i es perllongarà fins el diumenge 27 de novembre.

Els actes, que començaren el passat cap de setmana amb la celebració d’activitats esportives per a músics, alumnes i pares/mares de l’escola, continuaran este cap de setmana amb el projecte “El Alzheimer no puede con la música“, organitzat junt amb AFAV, amb una xerrada – col·loqui este dimecres 9 de novembre, a càrrec de Milagros Mendoza (Centre de Dia ELAIA de Moncada). La xarrada tindrà lloc a les 18 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Moncada.

Junt amb AFAV, també s’ha organitzat el Concert de Cors el dissabte 12 de novembre, al qual participaran el Cor “Les Veus de la Memòria” d’AFAV i el cor juvenil i d’adults de la Unió Musical de Moncada. Este concert es celebrarà a les 17:30 hores a l’Església Sant Jaume de Moncada.

El projecte “El Alzheimer no puede con la música” compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moncada i la parroquia Sant Jaume de Moncada, i amb el patrocini de Consum, Veritas Comunicación i Caixabank.

El diumenge 13 tindrà lloc el concert de la banda infantil i la banda juvenil a les 11:30 hores, amb la entrada de nous educands

El dimecres 16 tindrà lloc la presentació del llibre de poemes de la poetissa de Moncada Josepa Montagut Mariner, amb la lectura de poemes acompanyats de música.

El dissabte 19 serà la presentació oficial del curs escolar de l’Escola de Música, amb la presència del campió paralímpic David Casinos Sierra, que parlarà de la seua experiència i donarà el seu suport als nous alumnes que comencen ara els seus estudis musicals. La vesprada continuarà amb l’actuació de l’ensemble de guitarres i el cor infantil de la UMM.

El diumenge 22 hi haurà animació infantil, el 24 projecció de pel·lícula musical i el 25 la tradicional xocolatada per a tots.

Finalitzaran els actes el cap de setmana del dissabte 26 amb el trasllat de Santa Cecília i el sopar enfaixat per a tots els socis, i el diumenge 27 amb la missa cantada pel cor acompanyada per músics de la banda i el posterior dinar de germanor que tanca les festes.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías