Search
Close this search box.

La Unió Musical d’Albaida, convoca el V CONCURS DE COMPOSICIÓ DE PASDOBLES FERNANDO TORMO IBÁÑEZ.

OBJETIU

Fomentar i enriquir el patrimoni musical i cultural de les bandes de música i també difondre l’estil musical i la figura de l’il·lustre compositor albaidí Fernando Tormo, director de la banda d’aquesta societat entre 1951 i 1953.

BASES

Primera:

Hi podran participar compositors de qualsevol nacionalitat, sense límit d’edat.

Segunda:
Les composicions han de ser originals, entés que si la partitura d’alguna d’aquestes ha sigut interpretada, editada o bé premiada en un altre concurs, la participació en aquest quedaria anul·lada i sense efecte.

Tercera:
Els concursants han de presentar la partitura completa (per quadruplicat) i les particel·les corresponents a la instrumentació que s’indica al final d’aquestes bases. Les obres podran presentar-se manuscrites, impreses o amb tractament informàtic.

Els criteris d’edició de l’obra estaran establerts per la pròpia Organització del Concurs, sobretot pel que fa a l’idioma i la maquetació de la partitura.
En cas de resultar premiades, i per a la posterior edició, serà obligatori presentar-les amb el programa informàtic musical FINALE/SIBELIUS o bé que l’autor es faça càrrec de les despeses derivades del canvi de manuscrit a informàtic.

Les obres seran enviades a la seu de la Societat Unió Musical d’Albaida ‘L’Aranya’ C/ Castelló de Rugat, núm. 2 baix 46860 Albaida (València)

S’ha d’indicar:
V CONCURS DE COMPOSICIÓ DE PASDOBLES FERNANDO TORMO IBÁÑEZ,
amb el sobre tancat i el remitent en l’anonimat.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el 30 de junyl de 2023 a les 14.00 hores.

Adjuntem bases:

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías