Search
Close this search box.

La Unió Musical de LLíria en concert extraordinari, amb Salvador Brotons com a director convidat

València, 15 de novembre del 2016

El pròxim dissabte 19 de novembre,  a les 22 h, se celebrarà al Teatre-auditori, el concert extraordinari de la Banda Simfònica corresponent al IV cicle de grans directors i que anualment celebra la societat musical.  El director convidat enguany és Salvador Brotons Soler, un reconegut compositor i un dels directors més destacats de l’actual panorama musical a Espanya. Actualment és el director musical de la Banda Municipal de Barcelona i de l’Orquestra Simfònica de Vancouver.

Per a la ocasió s’ha fet una selecció d’obres molt completa i variada. En la primera part dirigirà el mestre titular, Pablo Marqués Mestre i s’interpretarà el pas-doble “A mi madre”, de Roque Baños; una selecció de “La Tempranica”, de Gerónimo Giménez, i “Soleriana”, de Carles Surinach.

En la segona part, dirigirà la Banda Simfònica, el mestre Salvador Brotons Soler que interpretarà en primer lloc “Romança i Aire de Tango op. 139”, una obra que el mestre Salvador Brotons compongué i li la dedicà a la Banda Municipal de Barcelona en el seu 130  aniversari i que fou estrenada per la citada Banda Municipal el passat 16 d’octubre, a l’Auditori de Barcelona. La Unió Musical de Llíria té honor de ser la primera banda que la interprete després de la seua estrena. Finalment s’interpretarà la suite núm. 2 “L’Arlésienne”, amb els seus cinc moviments.

Les entrades per al concert es poden adquirir anticipadament en la Secretaria de la Unió (telèf. 962780254) o en el bar de la Societat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías